Maroua.Installatieschema van een transformator met een diepte van 35-kV-olieWat is de rol van onderh

  • vrijgavetijd:2022-09-21 10:43:58
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:368
  • Korte omschrijving:

    Maroua.,II) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is, en er moet een

Artikel inhoud

II) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is, en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd, en een waarschuwingsbord op een prominente plaats worden opgehangen.

Fabriek voor elektrische transformatoren

Maroua.De isolatie tussen siliciumstalen platen is beschadigd, wat leidt tot oververhitting en smelten van de ijzerkern;

Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.

Goulburn.Na de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.

Als niet aan bovenstaande bepalingen wordt voldaan, moet het probleem van de droogte worden opgelost. In het algemeen is het goed om de centrifugale ventilator gedurende een periode te bedienen. Controleer de netheid van de transformator. Als er te veel stof wordt gevonden, moet het worden geëlimineerd om de ventilatie binnen te houden en isolatie penetratie te voorkomen. Let met name op het reinigen van de isolatoren van de krachttransformator en de bovenste en onderste uiteinden van de wikkelingsweerstand installatie. Draagbare centrifugale ventilator of droge luchtcompressie of N moet worden gebruikt om het stof in de binnenruimte te reinigen die niet gemakkelijk te bereiken is, en er mag geen vuil zijn.

De isolerende laag in het midden van de siliconen stalen plaat wordt ouder,Maroua.Temperatuurmeting van droge transformatoren, de verankerde boutbedekking met de ijzeren kern is beschadigd de ijzeren kern veroorzaakt grote vortex, wat resulteert in warmte, temperatuurstijging, en de veroudering van de isolerende laag wordt versneld. De reactorisolatie van de comprimerende kracht van de transformator moet op tijd en nauwkeurig worden gemeten. Indien wordt vastgesteld dat de isolatie van de comprimerende kracht lager is dan de indexwaarde verwijder en vervang de ankerplaat of voer isolatie uit voor de koperkern kabel.


Maroua.Installatieschema van een transformator met een diepte van 35-kV-olieWat is de rol van onderhoud?



De schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;

Principe van stapsgewijze droge transformator: de stapsgewijze droge transformator is een component die dienovereenkomstig lage communicatie wisselspanning, grote stroom en kleine karakteristieke impedantie omzet in hoge communicatie wisselspanning, kleine stroom en grote karakteristieke impedantie. Wanneer er een wisselstroom in de oorspronkelijke spoel is, zal de communicatie AC magnetische flux worden veroorzaakt in de transformatoren (of magnetische kern), waardoor de magnetische inductiespanning in de primaire spoel ontstaat. (of actueel).

Opmerking: tijdens het gehele proces van inspectie van de veiligheidscontrole moeten de medewerkers ter plaatse gebruik maken van temperatuurtester of thermische beeldapparatuur om de transformator zelf, het terminalblok en andere toebehoren doelgericht te inspecteren; Het geluid tijdens de werking van de transformator is een symmetrisch stromend geluid. Als het geluid abnormaal is, aanzienlijk wordt uitgebreid of er lokaal geluid is, moet de oorzaak onmiddellijk worden gevonden en moeten bepaalde effectieve maatregelen worden genomen. Indien nodig kan de belasting worden verminderd of kan de werking van de transformator worden gestopt.

leveringDe isolerende laag in het midden van de siliconen stalen plaat wordt ouder, de verankerde boutbedekking met de ijzeren kern is beschadigd, de ijzeren kern veroorzaakt grote vortex, wat resulteert in warmte, temperatuurstijging, en de veroudering van de isolerende laag wordt versneld. De reactorisolatie van de comprimerende kracht van de transformator moet op tijd en nauwkeurig worden gemeten. Indien wordt vastgesteld dat de isolatie van de comprimerende kracht lager is dan de indexwaarde, verwijder en vervang de ankerplaat of voer isolatie uit voor de koperkern kabel.

Wanneer de schroef van de door de kern-extruder die de ijzeren kern van de transformator vasthoudt los is, zijn er schroefkapdelen overgebleven op de ijzerkern, of kleine metalen materialen vallen in de transformator, zal de transformator een &ULDquo uitzenden; Ding Ding Dang ^ rdquo; Of"Idquo". Bel "Hellip". Bel &help& rdquo. Blowing sound en de & Idquo; Squeak, quiak ^ rdquo; Het is als een magneet die een kleine wasmachine zuigt, terwijl de werkende spanning, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting tussen dozen, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.


Maroua.Installatieschema van een transformator met een diepte van 35-kV-olieWat is de rol van onderhoud?



Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting tussen dozen, en het verlies van de uitgangsenergie is omgekeerd evenredig aan de vierkante spanningsmeter. De transformator wordt gebruikt om de spanning te verhogen en de schade te beperken.

De transformator fabrikant zal de efficiëntie van de transformator aan u introduceren

De input- en outputstroomlijnen van drie fases moeten worden aangesloten op fase a is het spanningsverlies omgekeerd evenredig aan de spanning,Maroua.33kV-krachttransformator, fase B en fase C, respectievelijk overeenkomstig de kleur van de gele, groene en rode leiding van de trafo-terminal. De nullijn moet worden aangesloten op de neutrale nullijn van de transformatorspanning, en de baandraad, transformatorps en het transformatorps-punt daarvan moeten met elkaar worden verbonden. In normale tijden, worden de gronddraad en de nuldraad naar buiten geleid door de neutrale draad van de transformator. (b.v. moet de transformatorbox worden gekoppeld aan het gronddraadteken van de schelp en met elkaar worden verbonden). Controleer de input- en outputlijnen om ervoor te zorgen dat ze geschikt en accuraat zijn.

Maroua.Look van olie van de radiator

lekkage van olie op elektrische lasstand

Als de transformator op volle kracht werkt, heeft hij een grote reactieve lading nodig. Deze reactieve belasting wordt geleverd door het stroomvoorzienings- en distributiesysteem. Als het volume van de transformator te groot is, zal het niet alleen de initiële investering in het project verhogen, maar ook de transformator op volle lading of lading voor een lange tijd laten werken, het aandeel van het volledige verlies van de lading, de vermogensfactor verminderen en het verlies op het internet verhogen. Een dergelijke operatie is noch economische ontwikkeling, noch wetenschappelijk.

Maroua.Overige productinformatie
  • Stad TangshanHydraulische mobiele instapbrugTips voor bedrijfsactiviteiten

    Stad TangshanHydraulische mobiele instapbrugTips voor bedrijfsactiviteiten

  • Albuquerque.kgmPrijs van Mobiele Schaar Vork Lifting PlatformKies ook zorgvuldig

    Albuquerque.kgmPrijs van Mobiele Schaar Vork Lifting PlatformKies ook zorgvuldig

  • Beuhatuf.kgmKleine automatische liftWelke vier technologieniveaus zijn de vier belangrijkste standaa

    Beuhatuf.kgmKleine automatische liftWelke vier technologieniveaus zijn de vier belangrijkste standaa

  • Dongshengworld.kgmVast elektrisch hydraulisch hefplatformDe juiste manier om te oordelen

    Dongshengworld.kgmVast elektrisch hydraulisch hefplatformDe juiste manier om te oordelen

  • Bekeschsaba.kgmOp cilinder gemonteerd hydraulisch hefplatformWaardegevoelige materialen

    Bekeschsaba.kgmOp cilinder gemonteerd hydraulisch hefplatformWaardegevoelige materialen

  • FrankrijkHydraulisch hefplatform met schaarvorkIntroductie van veelvoorkomende verhardingsbehandelin

    FrankrijkHydraulisch hefplatform met schaarvorkIntroductie van veelvoorkomende verhardingsbehandelin

  • Roma.Hydraulisch hefplatformToepassing in de lichte industrie

    Roma.Hydraulisch hefplatformToepassing in de lichte industrie

  • Roma.Vast hefhydraulisch platformDe oorzaak van slijtage begrijpen en gemakkelijk repareren

    Roma.Vast hefhydraulisch platformDe oorzaak van slijtage begrijpen en gemakkelijk repareren

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!